Σχετικά με εμάς

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Ο καφές είναι το πάθος μας. Το πλεονέκτημα του επαγγελματισμού μας και η πολυετής εμπειρία μας στην αγορά, εγγυώνται την τέλεια εξυπηρέτηση.. 

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

Για πληροφορίες για το που μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα espresso compatible capsules της Gimoka επισκευθείτε τη διεύθυνση. Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας.

Για να ενημερώνεστε για τα νέα της Gimoka συμβατές κάψουλες για μηχανές Nespresso*, κάντε like στην σελίδα μας στο facebook.

H Gimoka συνδυάζει την παράδοση και την καινοτομία σε μια μοναδική λύση: η ιταλική τέχνη της παρασκευής καφέ, παντρεμένη με state-of-the-art τεχνολογία για να παρασκευαστεί αυτός ο υψηλής ποιότητας espresso, διαθέσιμος σε όλους, κάθε μέρα: είτε στο σπίτι, στην εργασία, παντού. Η Gimoka φέρνει την ιταλική γεύση, την φινέτσα, τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής σε μια γρήγορη, εύκολη και προσιτή τιμή. Αυτός είναι ο λόγος που η Gimoka έχει καθιερωθεί ως μια κορυφαία εταιρεία στην αγορά του καφέ και ένα σύμβολο της ιταλικής ποιότητας και παράδοσης. Είμαστε εδώ για να φέρουμε αυτόν τον ντελικατέσσεν καφέ, πλούσιο και γεμάτο σώμα σε εσάς.