Συχνές ερωτήσεις.

Συχνές ερωτήσεις:

·         Οι κάψουλες Gimoka Trilly κάνουν για την καφετιέρα μου;

Οι κάψουλες Gimoka Trilly είναι συμβατές με τις μηχανές BeaTrilly και Nespresso ®  και συγκεκριμένα τις  Pixie , Citiz , Maestria , Lattissima , Essenza , U.  Εννοείται ότι δεν θα προκαλέσουν βλάβη στη μηχανή σας ή θα επηρεάσουν την εγγύηση .

Η Nespresso ® είναι ένα καταχωρημένο trademark της  Société des Produits Nestlé SA.

==================================================================================================

·         Πώς μπορώ να κάνω τον καλύτερο espresso ;

Ο καφές είναι ευαίσθητος σε μεγάλες αλλαγές στη θερμοκρασίας , οπότε θα πρέπει να ξεκινήσετε την ιεροτελεστία παρασκευής του καφέ με την προθέρμανση του φλιτζανιού σας . Μπορείτε να γεμίσετε το φλιτζάνι με ζεστό νερό από τη μηχανή του καφέ και περιμένετε λίγο μέχρι να ζεσταθεί.  Η όλη διαδικασία εκχύλισης του εσπρέσσο πρέπει να γίνεται σε περίπου 20-25 δευτερόλεπτα.

Αν θέλετε να απολαύσετε ένα μεγάλο espresso (lungo) , προσθέστε ζεστό νερό ξεχωριστά . Για να κάνετε ένα διπλό espresso χρησιμοποιείστε δύο κάψουλες μία μετά την άλλη για να πάρει την κατάλληλη δύναμη για ένα διπλό espresso .

==================================================================================================

·         Μερικές φορές, ο μοχλός της καφετιέρας μου είναι λίγο πιο «σκληρός» για να κλείσει όταν χρησιμοποιώ Gimoka κάψουλες . Γιατί ;

Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό με ορισμένες  καφετιέρες. Χρησιμοποιούμε ένα ανακυκλώσιμο υλικό (πολυπροπυλαίνιο), ένα υλικό το οποίο είναι λίγο ισχυρότερο από ό, τι οι Nespresso ® κάψουλες αλουμινίου , το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να χρειαστεί λίγο περισσότερη προσπάθεια για να κλείσει ο μοχλό σας. Εννοείται, ότι δε δημιουργείται κανένα πρόβλημα με την μηχανή σας.

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση έχετε.