Λίγα λόγια για τις συμβατές κάψουλες Gimoka.

GIMOKA κάψουλες καφέ: ο τέλειος τρόπος ένα απολαυστικό εσπρέσο με μία κίνηση!!

Ο καφές έχει τέσσερις κύριους εχθρούς: την θερμοκρασία, την υγρασία, το οξυγόνο και τον χρόνο. Ο καφές θα πρέπει να αποθηκεύεται σε ξηρό μέρος (Ποτέ δεν αποθηκεύουμε τον καφέ στο ψυγείο) και θα πρέπει να φυλάσσεται μακρυά από το άμεσο ηλιακό φως ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο με υψηλή θερμοκρασία. Ο καφές θα πρέπει να έχει ελάχιστη επαφή με το οξυγόνο για την ελαχιστοποίηση της οξείδωσης (χάνεται το ευχάριστο άρωμα και η γεύση): ο καφές θα πρέπει να συσκευάζεται αμέσως μετά το καβούρδισμα και να καταναλώνεται όσο το δυνατόν συντομότερα μετά το άνοιγμα ενός πακέτου.

Ο καφές σε κάψουλες αποφεύγει όλους τους κύριους εχθρούς του καφέ!  Αμέσως μετά το καβούρδισμα, ο καφές  σφραγίζεται σε κάψουλες σε κενό οξυγόνου και με μηδενική υγρασία, διατηρώντας το προϊόν πάντα σε σχέση με σε άλλους παραδοσιακούς τρόπους.

Η τεχνολογία της κάψουλας στηρίζεται στο υπό πίεση ζεστό αλλά όχι βραστό νερό που περνά μέσα από την κάψουλα, όμοια με μια παραδοσιακή μηχανή εσπρέσο. Χρειάζεσαι καλό, ακόμη και, ψιλό άλεσμα για την παραγωγή καλής εσπρέσο, καθώς το νερό θα πρέπει να στάζει ομοιόμορφα μέσω στον καφέ.

Το σωστό άλεσμα θα παράγει ένα πολύ λεπτό ρεύμα καφέ, μερικές φορές ακόμη και να στάζει. Ιδανικά, για να γεμίσει ένα φλιτζάνι εσπρέσο θα πρέπει να λαμβάνουν περίπου 20-25 δευτερόλεπτα. Λιγότερο από 10 έως 12 δευτερόλεπτα, δεν είναι αρκετό («υπό-εξαγωγή") για να εμποτίσουν τον καφέ σωστά και εξασφαλίσει ένα ισορροπημένο επάνω, ενώ οτιδήποτε πάνω από 35 δευτερόλεπτα, θα παράγουν πολύ ισχυρή και πικρό καφέ («υπεράντληση»).

Η τεχνολογία της κάψουλας καφέ εξελίσσεται συνεχώς και η Gimoka σαν ένας κορυφαίος παίκτης στον τομέα αυτό, εργάζεται διαρκώς για τα νέα συστήματα εκχυλίσεις, ώστε να παρέχει μια ακόμα καλύτερη εμπειρία καφέ σε κάθε φλιτζάνι. Οι συμβατές κάψουλες για Nespresso από την Gimoka,βασίζονται σε ένα καινοτόμο και κατοχυρωμένο διπλή σύστημα φίλτρου φάσης με κοιλότητα στο πίσω μέρος της κάψουλας που εγγυώνται μια τέλεια εκχύλιση, με ένα βέλτιστο χρόνο παρασκευής περίπου 20 έως 30 δευτερόλεπτα για να γεμίσει ένα φλιτζάνι 40ml εσπρέσο. Επιπλέον, οι συμβατές κάψουλες μας είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά. Δοκιμάστε μας και δεν θα κοιτάξετε πίσω, ποτέ ξανά..