Espresso σε κάψουλα, pod ή χύμα; Μήπως σε κόκκους;

Κάθε σύστημα έχει τα πλεονεκτήματά του. Ο χύμα καφές, σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής της μάρκας ή αν προτιμάτε τον καφές σας από καφεκοπτείο, να γίνει η μίξη όπως εσείς επιλέξετε. Τη δουλειά αυτή, στις κάψουλες και τα pods την αναλαμβάνουν οι γευσιγνώστες της κάθε εταιρείας, ώστε να σας προτείνουν τις δημιουργίες τους για να επιλέξετε. Ο καφές εσπρέσσο σε κάψουλες, από την άλλη, είναι πρακτικός και εύκολος, ενώ δεν παίζει ρόλο στην ποιότητα του καφέ ο τελικός χρήστης, γιατί αυτή είναι πάντα σταθερή.

Μία σημαντική παράμετρος για την επιλογή του καφέ, είναι και η συσκευασία του. Σας προτείνουμε να είστε πολύ προσεκτική στο φαινόμενο της οξείδωσης του καφέ, που επιρεάζει σημαντικά την γεύση του. Ο καφές σε κάψουλες, δεν αλοιώνεται ούτε και οξειδώνεται, για να σας προσφαίρεται πάντα φρέσκος, σαν να καβουρδίστηκε μόλις. Η Gimoka, σας προτείνει τέσσερις ποικιλιακούς εσπρέσσο για να επιλέξετε.